Snart så är alla delar av Gökboet uppdaterade till MT4 RC4

3 delar återstår, Gojornas, min afrikadel och Kickis sidor. Det är ett hästjobb men väldigt roligt, särskilt när man efter massor av gråa strån till slut får det att bli rätt fast dit har jag inte kommit ännu. Delar av KA´s tex måste göras rätt och säkert på en del andra ställen också. Skulle du råka se något som verkar vara fel så säg till, gärna som en kommentar i detta inlägg.
Det var inte så svårt nu när man vet så vill någon ha tips, råd eller så eller rent av en uppdatering kan ni ju alltid fråga. Att behålla strukturen på permalänkar, använda gamla mallar osv är faktiskt rent simpelt nu när jag gått igenom den gråhåriga fasen iaf 😉

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.