Bilder på det stora lilla underverket

Kom men bara i albumet, glömde lägga in dom här.

 

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Kalle: Ja, det är oerhört tydliga bilder. I originalformatet är det ännu bättre. Det som ser ut som en snopp är en liten hand. Bebisen var först kissnödig och sedan sa läkaren att nu kissar xxx. Helt otroligt vad dom kan se. Bebisen kliar sig med handen på rumpan på ena bilden.
    Läkaren tog oerhört tydliga bilder och det är otroligt häftigt vad man faktiskt kan se.Vi vet vad det är för modell 😉 för det var ingen tvekan sa läkaren. Tanken var INTE att Tessan och Tomas skulle veta vilken modell det var men tydligheten gjorde att dom blev nyfikna ändå och kunde inte låta bli att få veta.
    Jag skvallrar gärna i mail om du/ni vill veta men inte här.
    Förresten så gick oron från blivande mamma över om barnet skulle vara sjukt eller så men byttes ut mot mina förlossningsberättelser istället med tanke på att bebisen är STOR. Nu oroar sig blivande Mor för det men jag har försökt att få fram budskapet att hennes födsel inte var normal och i dag skulle det aldrig bli en sådan förlossning. Dom såg ju att Tessan var stor men ojade sig bara över det stora huvudet som sedan visade sig passa bra ihop med resten av det stora barnet 🙂

  2. Det var väldigt tydliga och bra ultraljudsbilder hon fick. Man ser ju väldigt tydligt vad det föreställer, vilket inte är så vanligt. Det måste ha varit en van hand som körde maskinen.

  3. spännande och underbart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.