Resten av kommentarerna får vänta

Måste i säng även om det är ångestfyllt. Nejdå det är inte älskade Julia utan en dödssjuk Maja som skall säga adjö i morgon. Jag orkar inte med ännu ett farväl så KA åker själv med henne. Vad det är för fel vet vi inte, kanske förgiftning utifrån, konstigt är det iaf. Börjar tro att det kanske var så med Martin också men varifrån isf. Råttgift har lagts ut i senhöstas men…

Hon har ibland (dom sista två veckorna) varit lätt fuktig under hakan men vi trodde att hon precis druckit vatten men det visade sig vara fel att tro det. Hon har varit lugnare men trodde det var naturligt iom att Martin och Gubben helt plötsligt försvann före Jul. Kanske hade jag märkt något mer i veckan om det inte varit fullt upp med nyfödda Julia och dygnen blivit fulla av bebis hit och dit. Oavsett vad så är det så här nu. Just nu ligger Maja på sängen och hon har ätit kokt fisk och spinner ganska gott.

Fy fan säger jag bara, hela jag har ångest.

Bookmark the permalink.

7 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Tuija: Ja, vad säga om något. Vad gäller förgiftning vet vi inget. Majas kropp la i princip bara av. Att säga adjö till någon man har kär är alltid svårt och detta är illa, alla 3 borta inom 1 månad. Visst det går inte att jämföra med att förora en nära anhörig eller liknande men inte fan är detta annat än makabert. Tur i oturen att lilla Julia kom så mycket tid (grubblar tid) har gått åt till henne och mitt nya jobb så jag hinner inte känna och tänka så mycket utan allt går bara för runt.
  Kram

 3. Nina: Ja, nu är det tomt här och väldigt, väldigt konstigt. Tessan och Tomas fick alla matskålarna, maten mm som var kvar. Ingen mer katt i vårt hem, inte på bra många år iaf.

 4. Monica: Maja var dryga 15,5 år så hon var inte ung. Jag har svårt att se att alla 3 pälsbollar skall bli gamla och mer eller mindre trilla av pinn inom 1 månad. Gubben var väntad och vi visste att det var dags men inte Martin och Maja bara sådär.
  Vet inte om förgiftning alls men hennes kropp hade lagt av och tom lugnande sprutan hon fick först för att somna i famnen tog evigheter eftersom hennes kropp inte fungerade som den skulle. Makabert och tomt.
  Ingen fara med frågorna, det tog mig bara tid att svara på dom.
  Tack för kramen och pussa på herrarna katt därnere du.

 5. Men fy så jobbigt!!!
  Är det nån som medvetet förgiftar.. Usch, Carina skickar massor med tankar! Vet hur svårt det är att säga farväl till ett älskat djur.
  Kramen Tuija

 6. så sorgligt att läsa om Majsan. 🙁

 7. Nämen fy så läskigt!
  Hur gammal är Maja och hur har det gått? Någon som medvetet försöker förgifta henne??
  En massa frågor blev det, sorry!
  *Kram!*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.