Om förgiftning vet jag inget

men Majas kropp hade mer eller mindre stängt ner och den lugnande sprutan tog evigheter men hon hade det bra i KA´s knä. Tack och lov för KA.

När KA sedan kom hem tog han bort allt av matskålar, kattmat och kattlådan så inget fanns kvar när jag kom hem. KA jobbade sen kväll så jag gruvade mig för att åka hem så det blev lite sent. Så makabert och så förbannat tomt känns det. Ingen som hälsade på mig vid dörren och tyckte att ”ge mig fräsch mat” eller ”öppna balkongdörren” med uppfodrande blick.

Maja var en speciell katt och mer om henne kommer när det lagt sig. Tack för din tid hos oss Maja 15,5 år.

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Ingrid: Tack och lov att det INTE var hjärta mm men vad är det. Jag hoppas också på ”bara” stress även om det absolut inte är BARA. Stress är farligt som sjutton men ibland går det inte att undvika. En tankeställare vill jag lova, jag minns när vi kom från första besöket hos er och jag hamnade på HIA på Karolinska och efter 2 dygn där visar det sig vara hjärtsäcksinflammation. Dom såg på mina hjärtensymer att något var väldigt fel men turligt nog så var det inte värre men tankarna var många.
  Tänk va, vi som varit en kattfamilj har helt plötsligt ingen alls och det är så tomt, särskilt på kvällarna när jag kommer hem och skall lägga mig. Ibland känns det som att Maja ligger där men det gör hon ju inte 🙁
  Kramar till er alla

 2. Men herregud!
  Tänker på er och känner med er!
  Hzr precis kommit hem efter att ha varit inlagd på hjärtavdelningen (jag alltså) i två dagar. Falskt larm men en tankeställare, kan jag lova.
  Annars hade jag skrivit här innan.
  Massor av kramar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.