Det fungerade inte …..

clip_image001.jpg

Till alla mina vänner som sände mig
dom bästa önskningarna 2007, eller lovade mig lycka om jag
vidarebefordrade något –
DET FUNGERADE
INTE!


För 2008, kan ni vara så snälla och sända antingen
pengar,  vin eller choklad! 

Det kom ett mail som jag bara måste sprida och om inte annat så i brist fantasi 😉

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jag tycker att allt räknas även om tankar och önskningar inte gör något på ett konkret sätt. Handling krävs för att det skall bli mer men kan man inte utföra en konkret handling är ändå tanken mycket värd även om den praktiskt inget förändrar 😉
    I många fall visar en tanke på omsorg och engagemang trots att läget förblir detsamma och i vissa lägen kan just en tanke eller önskan göra en enorm skillnad, tex visa på att man har folk som bryr sig om och faktiskt tänker på en och det i sin tur kan få en god spiraleffekt och kanske rent av ge den lilla energin som kan behövas för att fixa till saker och ting. Allt beror givetvis på hur, var och varför.
    Fast dessa eviga mail hit och dit som skall skickas vidare till kreti och pleti är ett satans otyg och faktiskt inte gör varken till eller från mer än tar tid, skapar irritation, orsakar spam osv, osv. Förresten så kan dom rent av göra ont istället för att folk blir förbannade 🙂

  2. Just det! Det är handling som räknas, inte tankar och önskningar. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.