20 dagar sedan jag skrev något

Önskningsbilden räknas inte som skriva. Jag har massor att skriva om men är helt enkelt för trött (nöjd trött) på vardagarna och på helgerna går tiden som den gick i minst MACH 10 eller något ditåt eftersom det är annat som måste grejas med och som vill göras som går före intresset att skriva något i min Tankebok och så helt plötsligt är det måndag igen.

Mitt jobb är roligt, krävande och stimulerande och ja, jag trivs som fisken i vattnet. Jag hör liksom dit på något sätt och jag känner att jag gör något bra. Roligast av allt är stämningen bland mina arbetskamrater vilket inbegriper alla oss som är där. Jag påminns om gamla kunskaper som får sig en ny finish och lär mig nya saker. Att få till funktionella flöden är inte heller så tokigt och ger en bra känsla för dagen, varje dag nästan som det känns.

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Jobbet är en lisa för själen även om det är en del. Jag gillar ju att utmanas så det passar mig bra.
  Puss på dig Jerry!

 3. Glad att se att jobbet gör att du mår bra.
  *kraaam*

 4. Ja, det är verkligen roligt när man arbetar i en grupp som har roligt.
  Verkligen kul att du trivs!
  🙂
  Stimulerande arbete behöver nog många av oss.
  Inte alla men många.
  Funktionella flöden låter som om du har flow..
  🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.