Ja vi elsker detta landet

och stort GRATTIS till alla landsmän såklart 😉

Vädret är ju inte det bästa denna gråa och blöta dag. Jag hade väl en liten tanke om att vi skulle åka in och kika på 17:e mai tåget som avgick tidigare idag men att stå i det våta kändes inte särskilt motiverande så jag har kikat på bilder på nätet i stället.

SVD har en liten snutt med lite bilder. Tur att vi inte var i Oslo eftersom barnetåget tydligen fick gå i snö i sin runda utanför slottet. Snö på 17:e mai känns lite makabert faktiskt.

Det vi däremot skall göra i dag är att gå på Elvis KA fick biljetter till oss båda av sina arbetskompisar till 60 års dagen. Det är ett projekt av Glada Hudik Teatern, en liten recension finns här Vi åker in kommunalt och med lånat månadskort till KA så går det snabbast och billigast att ta sig till Cirkus på Skansen. Det skall bli roligt att göra något mer än nattvandring och att sitta hemma. Ännu roligare hade varit att äta ute och dricka ett gott glas vin till men det får bli nästa år 🙂 och gissa vad mycket vi skall göra nästa år…

För den som vill läsa om 17:e mai finns lite på Wikipedia

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.