Ord är betydelsefulla

I fredags fick jag, för första gången sedan vi la ner firman, höra att jag faktiskt är bra och mer än så också från mitt jobb.

Hög kvalitéet, jag håller hög kvalitéet
Social
Lyhörd
Rak i kommunikationen
Glad
Ser helheten (jag har företagartänket helt klart vilket också är en av dom dåliga sidorna, jag kan släppa när någon annan tar över 🙂 ))

För den delen så var jag provanställd tom  början av juli men just det, jag var. Jag är numera tillsvidareanställd från 1:a maj, det ni. Jag känner mig som att jag faktiskt mer än duger och DET är en häftig känsla från en som sedan länge tappat det vad gäller arbetet.

(P.S det går att kommentera, strular det så rensa cachen då jag fått göra om allt men så kan det gå när jag kör med ständiga betauppdateringar och gör lite fel p vägen 😉  Står det Carina felsida någonstans så ändras det så småningom i bakgrunden D.S)

Bookmark the permalink.

13 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Tack Nina!
  Det är en skön känsla att dessutom få höra att man gör ett bra jobb och inte bara som slentrian. Tänk, i morgon skall vi ha ett försäkringssamtal så att jag äntligen blir med pensionsförsäkring som är särskilt viktig för jag kan ju inte betala för en själv.

 3. Är så glad för din skull Carina. Att du hittat ett jobb som du trivs med och att de uppskattar din insats. Positiva ord är ju aldrig helt fel.
  Härligt att läsa.

 4. Hej och ledsen för det förvirrande språket *asg* Du lyckades kommentera precis när KA och testade notifications och bara klottrade. Samtidigt när du skrev raderade jag alla men jag visst ju inte att du skrev då, såg det direkt efteråt.
  Ha en fin dag i dag, sköt om dig!

 5. Tack Åsa och ja, äntligen 😉 You stood by me all the way, thank you very much!

 6. Ja, det känns väldigt bra att få bekräftelse och bara det ger ett mentalt lyft.
  Vilket skit med måsta vänta, hoppas det blir snart åtminstone. En undran jag har, har ni ätit kyckling innan det blev så med storebror? Vi håller tummarna att det inte är något alls utan att det går över. Får ni snabba svar på proverna eller måste ni vänta tills MR är gjort innan ni får svar?
  Max, lillemannen. Stressande med dessa kollar men vi satsar på att han tillfälligt har en växningskurva som heter duga.
  Moas vikt kanske har stabiliserat sig tills idag, hoppas jag. Lilla sötnosen.
  Storkonsumenter av sjukvård, ja ,, di härdade skall härdas än mer eller något sådant.
  Det hälsas tillbaka härifrån.
  Kramar och omtankar till hela bunten och skvallra gärna efter dagens vikt också.

 7. Ja det är kul!
  Måste få säga stort grattis till dig också, vad blev det. och var blev? Förstår att du känner dig mer än ringrostig men det kommer fort.

 8. eeh..
  det ENDA jag inte fattar..är vad för språk du andvänder..
  ehe…he…eh..
  Jag citerar:
  ”FKJSDLÖFSDFLÖSDFK”
  Jomensåatt..alla förstår nog men inte jaaaaaaaaaaaaaaG!
  Take care!
  /A

 9. Ja, det kändes som WOW i fredags och sedan gick det nog bara utför 😉 Nejdå, skämt åsido! Jag var salig hela fredagskvällen och även lördagen.
  Kram

 10. WOW!
  Grattis!
  Positiv feedback behöver man.
  Låter som du VERKLIGEN är uppskattad.
  Kram
  /A

 11. Grattis!
  Roligt att du hittat rätt!

 12. Jag blev så glad när jag såg det!!!
  Grattis!!! Så skönt att få bekräftat att man är mer än OK man är faktiskt BRA!!!
  Vi var och tappade storebror på tio rör blod idag men får vänta på hans MR tills vårdstrejken är över. 🙁
  Lite orolig är jag men de tror på något inflammatoriskt (sle?)
  Max ska kollas var fjortonde dag och nytt ultraljud om 2 månader. Annars är det väl helt ok ska kolla Moas vikt på onsdag…
  Storkonsumenter av sjukvård, vi?!?!?
  Kram och hälsa!!!

 13. Vad KUL! Grattis till den fasta tjänsten.
  Själv har jag börjat jobba för 1 månad sen och känner mig en aningens ringrostig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.