Wärsta marknad

Väderstatus: sun

och denna soliga dag gör ju inte helgen sämre för dom som åker dit. Nu är det tyvärr några år sedan vi varit med och vi uteblir i år också men nästa år om vädret håller sig då kan inte vilda hästar hindra oss men kanske KA´s arbetsschema :).

Wärsta Marknad är en rolig marknad med massor av gammalt och ochså det vanlig marknads krimskramset. För den som letar efter gamla bil-/mc-delar är det en kul plats. Själv brukar jag köpa enrisrökt sidfläsk som bara är så gott och den rökiga doften gör ju att mina smaklökar vattnas. Första gången vi var där var när bara Henning bodde här senare år hade vi med oss båda Gökarna och sedan Kurt flyttade hit har vi inte varit dit men det kommer.

Åk dit om du kan, vädret är perfekt för en dag på denna marknad och med allt gott som doftar som går att tugga på går du nog inte därifrån ledsen precis 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.