SAVE ZIMBABWE FROM MUGABE

En liten uppmaning att skriva under denna namninsamling samt att sprida detta. Även om Robert Mugabe struntar i namninsamlingar mot honom kanske övriga världens engagemang kan få hans s.k. bundsförvanter som är alldeles för mesiga att sluta stödja Mugabe och då kan möjligheter till ett demokratiskt Zimbabwe öka.

————————————————-

Hi,

I just signed on to an emergency ad campaign calling for an emergency summit of Southern African countries to broker a legitimate government in Zimbabwe — and end the campaign of terror that Robert Mugabe has unleashed.

Ads with this message will be run throughout Southern Africa this week. Please join me in signing:

Save Zimbabwe

Thanks!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.