Midsommarafton

Väder: sunoch cloud = osäkert alltså 😉

En
sak var säker ut skulle vi med Gökarna Jonsson för dom gillar att komma
ut och socialisera i det fria även om det inte alltid är så kul med
hundraförtioelva frågor och ofta likadana frågor men det finns några
som är riktigt intresserade och inte bara ser dom som extra tillbehör i
livet.

Vi bestämde att vi skulle ta oss till Kvarnplan i
Jakobsberg och om det passade sammanstråla med Jakobsbergarna och
Göteborgarna (Julia m päron och Mamma och Josefine).

Vi var där strax efter 13 tiden så vi var med vid stångresningen men di övriga hade inte kommit. Efter att första omgången med dans runt stången och lekarna var över kom dom. Under tiden hade vi bänkat oss en bit bort för ”alla” små barn bara liksom dök utan särskilt kloka föräldrar som höll i sina telningar. En papegoja kan faktiskt bita riktigt illa om det vill säg, särskilt om det är små, små knattar som knappt har lärt sig gå bra.

En ljuvlig liten Julia tillsammans med ljuvliga Josefine och resten av gänget kom och bänkade sig på filten. En kopp kaffe, någon köpte sockervadd och så var det ett bord med lite ”loppis” och där fyndades en större kruka.

Molnen kom och gick under dagen men till slut blev det bara molnigt så vi skulle dra oss hemåt för det var inte särskilt skönt för någon av oss att sitta där. (Sedan när började det göra ont i baken när man sitter på en filt eller bara att höfterna känns som att dom håller på att gå sönder, kan det månne vara åldern?)

Det blev midsommarmat hemma hos Julia med päron trots Gökarna och det gick faktiskt bättre än någon av oss trodde med tanke på deras 3 fågelovana katter. Bosse (herr katt i den familjen) var den enda som reagerade och det var när vi rökte på balkongen och han satt på insidan på fönsterbrädan och glodde med vikta öron på Kurt)

Dags för hemgång, alla var trötta såväl gökar som människor.

En bra Midsommarafton det mesta till trots 😉

Jag började skriva detta Midsommarafton men sedan blev det ”liggande”, resterande vecka blir det väl likadant med men det kommer väl vad det lider.
Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Vinkar och hejar neråt!
  Skönt att allt är okej so far och att både storebror och lillebror verkar vara relativt ok. Moas hjärta var ju mer än jubel i busken, det är värt minst 1000 hurrarop! Tänk, vilken känsla för er att få släppa den biten och känna WOW!. Måste säga att snutten med Moas enorma framsteg var underbart att se, hurra, hurra, hurra får både det och hjärtat och bara för att hon är Moa.
  Vi sköter om oss så gott det går. Nedräkning pågår och om inte jag är helt fel ute så landar vi på sista resterna april/maj nästa år och då dj*ar skall det firas.
  Solen är här och jag skall strax ta min bok och sätta mig på balkongen med make, en kopp kaffe
  och 2 stycken marodörer som sällskap. Solen är bra för mer än knäna, mungiporna också 🙂
  Puss på er allihopa

 2. Vinkar och hejar! Skönt att ni fick en trelig midsommar. Allt ok än så länge, Sebbe ska på återbesök i augusti och förhoppningsvis räta ut några frågetecken men inget uppenbart tokigt iaf.
  Moas hjärta var hjärtefint på ultraljudet idag, finns inga läckage alls!!! Mamma tjoar av glädje. Max håller sig rätt så ok i skinnet men ska på nytt ultraljud av huvudet i slutet av juli.
  Sköt om er nu och tänk att snart är värmen här igen! Bra för skruttiga knän och annat med förresten

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.