Barnvakt

Väder: sun och bara 17 grader 06:45 i morse.

och det är roligt. Just nu sover Julia jättegott. Så gott så att vi springer och kikar in mellan varven. Disken är diskad och vi väntar. Ja väntar så att Julia skall vakna, få sin gröt och sedan ut i solen, en sväng i Jakan Centrum och lite så.

Julia pratade och skrattade och det låter helt underbart härligt. KA spelade in med mobilen. Det är ljud så jag kiknar av skratt nästan. Inget som man förstår men det spelar ingen roll. I dag föredrog hon också gult framför rött och det var lite spännande det också.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Japp! Vi kommer. Kul att ses igen. KA´s son hänger med också, vi försökte få med Julia med päron men kanske en annan gång.
    Jag såg det hos Jontas och mail kommer. Den hett efterlängtade Radiodagboken fast det är ju inte bara en utan flera. Ja, det är några år jag tjatat om den 😉 Tackar som bockar, jag hade tänkt muta Jontas annars.
    Kallemannen hälsar tebax och hälsning önskas till M.

  2. Hoppas att resten av dagen med Julia blev lika fin och att ni fick fortsätta att njuta av dagen.

  3. Bus i parken vid 11 på lördag? Samma plats som förra året? Maila din adress, jag har haft datorkrasch och du vet vad ett sådant innebär. Jag har fått mp3-filer av Jontas med sådant du efterfrågat under ett par-fem års tid. Radiodagboken, du vet… Men nu är de klara för leverans.
    Hälsa Kallemannen.

  4. Jodå, den blev bra men vi hann inte med det vi tänkt eftersom vi väntade in föräldrarnas nya kyl och frys och det var mattider. Hon pratade på som bara den iaf och är helt häftigt att lyssna på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.