Dags för sista rycket med hemmet

Nu har vi en intensiv helg med jobb, jobb och åter jobb. På tisdag kommer besiktningsmannen och på torsdag har vi träff med banken. Vi vill ha bara ett bottenlån istället för botten och toplån och ny reglerna börjar gälla den 1 oktober.

Pga allt som hände i mitten på augusti och framåt och att jag knappt kunnat sova på nätterna har KA fått slita med det mesta själv när han varit ledig. När jag varit det har jag bara varit mentalt tom och helt slut i huvudet.

Pga av resan och allt har vi fått pussla ihop det med vad allt kostar att köpa hem osv och nu är det mesta i land men nu återstår allt arbete som ännu inte är gjort.

Vi borde ha nattvandrat men det finns inte en chans för då har jag ingen kropp i morgon alls 🙁

Johannesörtsthé har varit min räddning och dom sista 3 nätterna har jag iaf fått sova och jag ser ut som sju svåra år och ögonen är svullna som sjutton men det tar sig sa ,mordbrännaren. Enda aber med théet är att jag får springa på toa istället men somnar lika direkt som jag var uppe men KA köpte tabletter i dag så kanske det bekymret är borta.

Lite tufft med både övergångsålders symptom samt allt annat, lite kaka på kaka. 🙁

Förresten så trivs jag på mitt jobb och nästa månad får jag lite mer i månadslön 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.