Problem, vad skall jag på mig?!

Klänningen jag köpte är aningen för stor och passar inte alls, sitter inte snyggt precis :(. Lilla toppen jag köpte som en liten kofta funkar inte till klänningen heller så nu sitter jag här och vet varken ut eller in.

Jag vill känna mig fin i morgon och just nu känns det bara hopplöst 🙁

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Jag har en lårlång grönmurrig småblommig klänning årgång 2009. Vid med volang nedtill. Den får det bli. Sen blir det en kort svart jeansjacka eller skinnjacka till det. Svarta ovanförknähöga stövlar på vägen dit. Sen tar jag med ett par inneskor. Det blir min packning inför kvällen. Redo…

  Kramar

  • Det låter perfekt och snyggt också.

   Inte alls redo men blir det så småningom. Dags för duschen och sedan stressa iväg så får vi se vad det blir.

   Roligt att ses, alldeles för länge sedan nu, flera år faktiskt.

   Kramar

 2. Upp med hakan, Carina! Jag har också klädfunderingar och inget känns riktigt bra. Men det blir bra i alla fall, det är jag säker på. Vi ses i morgon! 🙂

  • Jag hoppas också att det blir bra, för mig känns det extra viktigt så det blev lite väl knasigt men naken kommer jag inte 🙂

   Vi ses i kväll! Det skall bli så roligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.