Filöverföringen tog drygt 13 timmar

från den gamla datorn till externa 1TB´s hårddisken men tydligen går det betydligt snabbare till den nya med 8GB ram´s datorn, den har hållit på i 14 minuter och det är 11 minuter kvar. Problemet är att jag inte kunde röra denna under tiden och därför inte skriva ett ord om våran picknick i förrgår och nu har jag inte tillgång tillbilderna vi tog så jag väntar till lite senare. Den var iaf jätterolig och så skoj att träffas men mer kommer sedan.

Det ser lite konstigt ut på nya när alla gamla skrivbordsikoner plötsligt ligger där och, mycket får jag städa verkar det som. Funderar mest på alla bokmärken, lösenord, hela Thunderbird mm. Vi får la se om detta var ett smidigt verktyg eller inte.

Bara 6 minuter återstår, kanske borde göra mig klar under den tiden, eller.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.