Osant intygande och badrumseländet

Detta blir en never ending story verkar det som. HSB tar inget som helst ansvar för något utan anser att dom skött sin del vilket inte stämmer överhuvudtaget då dom vägrat befatta sig med problematiken och helt sonika lagt över hela jobbet gentemot Proline på oss.. Dessutom har Kålstalund bifogat ett svar tillsammans med Prolines svar som är mer eller mindre lögner (Kålstalunds alltså).

För att ytterliggare elda upp hela situationen fick vi till slut det våtrumsintyg som lovats oss (inklusive vår granne men han har inget fått) från början och innan jobbet ens skulle börja. Det våtrumsintyget är dessutom ett osant intygat sådant. Helt absurt alltså. Vi grävde och grävde och fick fram alla uppgifter och namnet på intyget stämmer med BKR´s (Byggkeramik Rådet) uppgifter men det företaget, Sköndals Golv AB, finns inte längre, organisationsnumret på intyget går till Sköndals Golv & Bygg AB som inte är behöriga (dom var iaf inte det tom idag bäst att tillägga). Vi har alltså fått ett oriktigt intyg som skall verifiera riktigheten i arbetets utförande. Vi har dessutom bara fått en väldigt dålig kopia fast KA begärde ett original men det kunde vi inte få enligt Proline då dom bara fått detta per fax, se bifogade bilden nedan.

Efter vårt hårda detektivarbete ringde jag och påtalade detta till ansvarige hos Proline, i fredags eftermiddag alltså. Han återkom i morse och menade att jag skulle förklara och det gjorde jag men han hävdade att det jag sa inte stämde. Efter några fler samtal med Byggkeramikrådets medlemskunniga person och därefter VD vet jag och KA att våra uppgifter om det osant intygade intyget är rätt, företaget har ingen behörighet trots det har vi fått ett sådant intyg som vi absolut inte godkänner.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Pingback: Osant intygande och badrumseländet… | Carina´s Tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.