Hjälp om WordPress och Domain Mapping hos Binero …

Hjälp om WordPress och Domain Mapping hos Binero och ligger på gamla servrarna 🙁

Vi har en mu (multiuser) installation på gokboet.nu och jag skall publicera till en annan domän som ligger på samma server hos Binero. Jag har skapat en "blog" för detta i vår wordpress mu som heter wesenlund.gokboet.nu och den skall gå till carina.wesenlund.se. I Domain Mapping inställningarna har jag lagt till ipadressen som vi finns på och sedan kopplat blogid´et med carina.wesenlund.se men det fungerar inte. Binero har gjort carina.wesenlund.se som ett alias

Kan någon hjälpa mig, komma med idéer eller vad som helst egentligen så jag kan få detta att funka. Jag kanske har gjort helt fel eller så har jag gjort helt rätt.

Har skickat supportärende till +Binero Webbhotell men efter flera försök funkar det ff inte. Hoppas att någon här har förslag eller så till mig

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.