Fokus på det som är

är alltid bra. Just nu sover KA inför sista natten av 3 (jag avskyr dessa helger men nu är det bara en helg och 4 veckor kvar tills nästa helgpass).

I morgon är det Valborg och vi kommer att kika på en brasa, eventuellt den här i kommunen men vi får se. Tanken är också att kunna träna igen vilket inte har gjorts sedan onsdag den 18:e, kroppen känns ganska okej så det borde fungera.

Söndag 6:emaj skall vi väg på Julia´s show, vi åker in med Stoffe och Anna och det skall bli kul och roligt att se lillfis dansa sin älskade show (ja, det är fler barn men hon har pratat om denna show)

Den 11:e maj blir det Gröna Lund och med våran otur blir det väl regn också men det hindrar inte mig från att kika på Ali Campbell

12:e maj firar KA och jag vår 18-åriga bröllopsdag och vi hade middagsplaner men hoppar över det och har vår ”dag” på Grönan istället (stackars KA men jag gillar Ali Campbell).

Kristi Himmelsfärd ställer ju till det för företagare men ger många ledigt och skönt är att även KA är ledig den helgen.

Pingsthelgen kommer och försvinner utan extra ledighet men kanske en solglimt eller 2 på himlen.

Årets Wärstamarknad är inställt så det behöver vi inte ens fundera över.

KA´s jobbarhelg och sedan är det ny månad och då kommer Smaka på Stockholm som vi tänker gå på. Vilken av dagarna vet jag inte, kanske blir det fler allt beror på vädret för det är inte så kul att vistas i Kungsträdgården i regn.

6:e juni och Sverige´s Nationaldag med halvdag och jag har beställt sol denna dag också.

Sista storhelgen innan avresan till Ghana blir midsommarhelgen och KA jobbar men på midsommarafton blir det en sväng ner till Hembygdsgården och kanske har vi dagen till ära ordnat lite egen sill, inte egen potatis, Solönskemål finns ju denna dag också.

Sedan var det bara 2,5 veckor kvar till Ghana och före det är det en Tårtträff som går av stapeln på Äventyrens Ö och där vi är några som kommer att ses vilket också skall bli väldigt skoj.

Tiden lär rusa trots allt innan det är dags att åka. Sedan när hösten landat senare i år är och vardagen lunkar på så en minneslapp till mig själv, glöm inte ditt livs resa Wesenlund den borde göra allt som aldrig varit och som heller aldrig blev och den resan är min absoluta egen och ingen annans livsdröm.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.