Smaka på Stockholm

var planerat under helgen men vi avvaktade vädret innan vi kunde bestämma vilken dag. Nu är det enkelt, det blir ingen dag i helgen beroende på ösregn, halvstorm och +7 grader.. Kanske har vädret bättrat på sig till på onsdag men har det inte det blir det inget alls utan då får vi säga som så, next year.

Vi tänkte satsa på hårtrimning i Kista i stället men inte ens det lockar så det la vi också på hyllan. KA har dragit iväg en sväng till apoteket och jag sitter här (vardagsrummet) med både Kurt (på axeln) och Mannfred (på huvudet) och extra göken, Bosse ”trumpet” sitter på hennes bur i datarummet.

Vi får då satsa på inomhussaker som städning, renbäddning, fixa tvätten och annat först sedan lite varm choklad (KA köper O´boj samtidigt)

Ha en fin lördag, det skall vi ha.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.