Julmarknader att gå på

KA och jag gillar att gå på julmarknader och här kommer ett axplock av några som finns i Stockholmsområdet i år (2013).

Sigtuna och i närheten finns Steninge Slott, dessa båda kommer vi att gå på och så Gamla Stan och Kungsträdgården. Schysst Jul är ju en bra grej så om vi hinner den helgen går vi på den också men den helgen är fullbokad med jobbet och Julgalan. Skansen kan vara något men det beror på väder, tid och möjlighet.

Gamla StanKungsträdgården, Skansen, Schysst JulHovstallet, Beckmans, Konstfack, Hågelbyparken, Zetas

Tack Karin och Carola för tips om Konstfack, Hågelbyparken och Zetas

 

Vet du om någon i Stockholmsområdet som inte är med här så kommentera gärna med länk så lägger jag till den.

Var rädda om varandra och se högtiden som ett tillfälle att visa dina nära och kära att dom är viktiga och finns där alltid.

 

TicTac, farligt goda med jordgubbssmak

Jag har varit Buzzador i många år men inte egentligen skrivit något om det. Vill du bli Buzzador kan du klicka på länken nedan Buzzador

Nu har jag fått prova TicTac Strawberry. Det är en väldigt liten godispastill som smakar gott och är behändig att ha med sig.

Som halstablett är det inget jag skulle ha den till, för mig är det som en liten god karamell. Jag föredrar mentol, eucalyptus eller liknande som halstabletter och som känns uppfriskande.

TicTac Strawberry ger mersmak och den tar slut alldeles för fort. KA´s kollegor gjorde slut på sina rätt snabbt under den korta stund dom hade konferens 😉

Logga någon? Kostnadsfritt

Do you need a logo? For free.

Reshared post from +Gustaf Jansson fd. Hansson

Jag tänkte testa en liten grej här på G+.
For English scroll down

Jag älskar att sitta och göra loggotyper/banners m.m. tycker det är kreativt och roligt! Jag har gjort lite ett par loggotyper till min blog samt lite andra..

Det jag tänkte var att om du behöver en logga eller banner till din blogg eller sida på nätet så kan jag göra en åt dig gratis. Det jag vill ha är lite cred för jobbet i form av ett tackinlägg och en länk till min G+ profil.

Så känner du någon eller är du själv intresserad så hör av dig till mig på Gustaf.h86@gmail.com.
Det är naturligtvis inte tvång på att använda slutresultatet om du inte blir nöjd med det

Tacksam för spridning 🙂

English

I will try one thing here on G+!
I love to make logotypes/ banners etc. I think it's creative and fun. I've made some logotypes for my blog handsome others.

What I thought of where that if you need a logotype or a banner for your blog or site on the web, I can makeep one for free. The only thing I want is some cred like a thank post and a link to my G+ profile.

So if you know one or if you are interested please contact me on gustaf.h86@gmail.com.
Of course you don't need to use the final result if you not satisfied with it.

Thanks for sharing 🙂

Google+: View post on Google+

Slår ett slag för en ny webbtidning om Gambia

Fatou har satt igång ett projekt hon länge gått och velat men inte initierat förrän nu. Nu så är webbtidningen TheGambia sjösatt och har varit publik sedan i fredags kväll.

TheGambias logga är riktigt läcker och den har Fatou också åstadkommit. Det tekniska har jag ställt till och alla redan publicerade artiklar har Fatou åstadkommit (en översättning har jag gjort). Kan vara intressant även för en icke gambiaresenärer, du kanske rent av blir sugen på att åka dit om du hänger med där.

Jag tycker Gambia verkar vara väldigt likt Ghana i många stycken men jag har ännu inte varit där så jag vet inte men en liten känsla av ”hemma” finns det för både kulturen, kläderna och maten 🙂

Skulle det finnas någon därute som gillar att skriva och då relaterat till Gambia så hör av er till Fatou och använd kontaktformuläret så hör hon av sig.

Bra tips, gå in och läs och sprid gärna

Bra tips, gå in och läs och sprid gärna

Unicef: Som ni läste förra veckan så skerv jag om Unicefs bloggkampanj som resulterade i 450 000 vaccin. Nu har SB valt att vara "bloggare för varenda unge". Vilket innebär att jag kommer få…

Två bra tips

Två bra tips och den första är för foton, verkar bra priser och enligt andra även nöjda kunder. Få över dina foton på canvas hos Bestcanvas note to self, vi funderar på att greja en stor bildvägg så vi får se efter Ghana.

Nästa tips är filkonvertering, hur många gånger har inte jag suttit där och svurit över att ingenting funkar och behöver kunna redigera/konvertera till ett format som jag kan hantera. Testa, det kostar inget, Online Convert