Sömn är överreklamerat #blogg100

Nu är det helg!

Sover som en kratta och undrar hur länge det skall fungera så pass bra som det trots allt gör. Det svider i ansiktet mest hela tiden och jag känner hur det stramar. Än så länge fungerar hjärncellerna och det är ju tur det eftersom jag är ekonomiansvarig och håller på med både det ena och det andra som skall vara rätt 😉

I morgon skall vi iväg till Ricardo, vår frisyr som flyttade från en salong i Kista och startade eget tillsammans med hans fru. Det enda dumma är salongen ligger nära Tekniska Högskolan men på helgerna fungerar det att sitta och köra in till stan.

KA är risig så inte mycket blir det av träning i dag heller och lika bra det för jag har ingen energi till det.

Sedan har jag hittat min nya leksak jag vill ha 🙂 leksak och leksak, min dator börjar bli trött så det är dags att kika på något nytt men problemet med plattor är deras lagringsutrymme och jag vill gärna ha tillgång till mina bilder och alla andra saker min nuvarande dator är full av .

Denna vill jag ha fast med 4G, kostar just nu ca 7990:-, på Webhallen finns all spec för 4G för Samsung Galaxy Note Pro 12,2

Kanske ger jag den till min kombinerade julklapp/födelsedag/morsdagspresent för något är jag iaf värd den den dagen, eller hur! 

Trevlig helg, vi gör vad vi kan för en sådan.

#blogg100 inlägg 21 av 100 (bara 79 kvar då 🙂 )

 

Bookmark the permalink.

One Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.