En vilodag till ände #blogg100

KA jobbar ju helg, den näst sista innan han slutar jobba, så han sov stora delar av dagen och jag med tydligen. Det märks tydligt att jag inte är helt hundra för jag sov länge i morse och flera timmar på eftermiddagen. Redan nu dags att hoppa i säng.

Har suttit och lekt med temat och valt twentyfifteen för att se om det minimerar belastningen på sidan men så verkar inte vara fallet riktigt riktigt. Jag orkar inte felsöka mer i dag.

Dagens Pitbull då, inget kort blev det på lilla stora Pitbull mest pga av en bitkatastrof i morse. KA fick sig ett rejält bett precis mellan ögat och örat på höger sida och ett litet bett på fingret. Ja det gjorde och gör ont.

Inlägg 28 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.