En annorlunda morsdag #blogg100 #bloggswe

Stort grattis alla mammor på er dag. Hoppas ni alla haft det som ni förtjänat det.

Här började det med översvämning av avloppet genom duschen. Vi bor på nedre botten och det bubblade fint i duschen men det var mindre trevliga saker som kom ut förutom allt papper 🙁 Det här kortet är innan det blev värre.

2015-05-31 09.24.39

En röris kom och han lyckade inte utan en spolbil kom och då släppte vad det än var men fy fan vilken stank och vad otrevlig. En grannen var inte särskilt hörsam och spolade så det blev tom ett par bajskorvar som kom upp genom duschens avlopp 🙁

KA och jag fortsatte att röja lite här och där och det kändes riktigt skönt. Som synes på utvalda bilden fungerar det utmärkt att städa med en

När det sent omsider närmade sig tid att få sig något i magen åkte vi till Grekiska Kolgrillen i Barkarby. Klockan var väl i senaste laget men något morsdagsaktigt var ju trevligt och maten var god men det blev i senaste laget.

Inlägg 92 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.