Rökfri i ett år #blogg100

Lite märkligt att tänka på mig själv som rökfri men det är faktiskt ett helt år sedan jag slutade röka och rökfri är jag.

I somras tog jag några bloss när jag var med Sussie, Sanna och Lena i Spanien. Ja, jag har varit röksugen vid några tillfällen men valt att inte röka.

Jag har länge väntat på den där aha-upplevelsen som jag menar man skall känna/uppleva när man slutar röka och än så länge har det inte hänt ännu. En sak jag har märkt är att jag har betydligt mycket bättre ”flås” nu än när jag var rökare,

Inlägg 4 av 100

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Bra gjort Carina!
    Har inte heller erfarit någon aha-upplevelse efter (sista/senaste gången?) jag slutade röka, och det är 3-4 år sedan. Men det känns bra och helt rätt, utan att jag blivit någon rökmotståndare. Tycker fortfarande ”färsk”rök doftar gott … ?

    • Tack Gunilla, ledsen sent svar. Jag tycker också det luktar gott ff och är ingen motståndare men märker också att vissa märken verkligen stinker, som tex mitt gamla märke, Prince (dom röda).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.