Besök och bokföringsröra #blogg100

Hade besök av A och tycker så synd om henne efter hennes tandläkarbesök så det gör ont i hela min nedre käke. Inte riktigt men jag minns så väl det djävulska jag hade i munnen i flera dagar och tack och lov så var Xxxxxxx hos mina föräldrar i Norge då så hon slapp bli skrämd.

 

Kaffe kunde A iaf dricka med hjälp av sugrör och några falska wienerbröd gick det att få i sig också.

Vi har gått igenom en del till deklarationen och nu är det förhoppningsvis inget mer som saknas men det märker vi isf. Det går att begära uppskov i värsta fall så det är ingen ko på isen.

Fick en jättesöt blomma med kruka så den är min tänka positiv blomma för en sådan passade in så bra.

2016-04-26 23.38.40

Inlägg 57 av 100 #blogg100

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.