Grattis alla mammor #blogg100

Mors Dag är denna dag dedikerad till.

Lite blåsigt ute men det ösregnar inte iaf och solen tittade precis fram så det känns som att det är en fin söndag.

Grattis alla mammor mig inräknat. Mest tänker jag på min mamma och allt hon gjort under årens lopp och vad hon betytt och betyder för mig och andra.

Nedan kort är ett antal år gamla och jag gillar dom mycket. Det är från vår resa till Lanzarote 2001 i januari när vi åkte med mamma.  Det var några roliga veckor faktiskt och det nedersta kortet är väl det vi skrattat mest åt även om det inte säger andra så mycket. Mamma drabbades av en tillfällig speldjävul och ”snodde” alla våra mynt i hopp om att vinna egna. Det var roliga automater och en riktigt rolig semester.

Drinken i glaset var så god, jag tog en likadan.

mamma_gott mamma_spelJag är tacksam att ha min min mamma i livet. hon har fått en fin klänning, kofta och blommor av oss barn dagen till ära. Just i skrivande stund sitter hela ligan och äter middag hos syrran med sambo, barn, barnbarn och mamma.

Från den resan och en av showerna vi gick på har en låt fastnat med The Mavericks,

Det finns fler underbara bilder med mamma och jag har skrivit och lagt ut bilder tidigare, bland annat detta inlägg  morsdag

Ha en fin söndag, KA och jag skall strax äta lita middag. Tack och lov för KA säger jag igen.

Inlägg 90 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.