Målgång och en upp och nervänd dag #blogg100

Så var det slut på Blogg100 och mer snömos än denna omgång har jag nog aldrig lyckats med. Inga begrundade inlägg eller särskilt djupa eller eftertänksamma, snömos med andra ord. Men nu är det slut. Får se om jag alls får fart på skrivandet eller om det dör ut som tidigare.
2016-06-08 10.11.46
Mindre roligt på förmiddagen även om utsikten var mer än bra,men sena eftermiddagen var bättre. Vi for iväg till Vaxholm för att kolla in skärgårdsbåtarna, Skärgårdsbåtens dag. Jag trodde inte att det skulle bli något Vaxholm med tanke på ösregnet i morse/förmiddag men solen dök upp och värmde dagen.

Kul att träffa MCE och HMCK gänget där också, gökar och kramar blev det.

2016-06-08 19.58.50

Inlägg 100 av 100 i #blogg100

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.