Solen skiner och vad vore inte en fäll i en snöklädd backe just nu?

+15 grader och väldigt vackert ute med det vita och solens strålar som förstärks av den vita snön (jo, här ”på landet” är snön faktiskt vit mellan husen om inte annat 🙂 Jag låtsas att jag ligger i snön med en god bok eller annat trevligt men jag hade nog föredragit att vara stående med ett par slalomskidor på fötterna och med benen lätt knixande och nedför och bara njuta och platsen för det vore inte helt fel med Kleine Scheidegg i Schweiz. Ljuvligt att stanna i dom små stugorna efter vägen och dricka en ljuvlig Glûhwein och luta mot husväggen för benvila och så iväg nedför. Drömma är gratis heter det ju, eller hur?
Tja, min hals
håller sig ännu men visst är det sjukt och sur blir jag men glad ändå för det började i söndags kväll med lite torrt och irriterat och det höll sig över kursens dagar åtminstone. KA har aningen feberkännig också, nog är det konstigt att vi får skräpet nästan samtidigt och det enda som hindrar sängläge är järnviljan och det är även hans arbetshelg. Jag har hela helgen på mig och just nu känner jag mig ynklig men det är bara att kavla upp ärmarna eftersom Jossan och Daniel åker hem på lördag och det är KA´s sista kväll med dom så vi skall ha lite påskliknande till middag.
Kursen, kurskamraterna och livslusten
Tänk vilken skillnad på innehåll och energin när positiva saker sker och nya glada och positiva människor möter en och fyller dagen. En bra sak är att vi (en del av mina kurskamrater och jag) kommit fram till att vi är en del som faktiskt gått i morgonrock dagarna i ända och ganska håglöst studerat dom anfallande dammråttorna. Jag som aldrig tidigare kunde förstå hur man kunde gå så (innan firmans adios menar jag). Det är också ganska enkelt att konstatera att en depression var det jag hade med min håglöshet, ingen lust, inte ville gå ut, inte ville något utan egentligen bara var.
Nu på tisdag så skall det börja ringas på värdföretag (sådana vi önskar bli värdeföretag vill säga) Jag har riktad in mig på det geografiska området och då IT-branschen och dom skall ligga utanför Kungsängen för jag måste få träffa folk utanför hemområdet. Vi skall även få kika på dom värdföretag som AcadeMedia redan har för att se om det kan vara något eller ej, vi får se.
KA verkar gladare så lite gör nog mitt mer likt Carina och så har han ju fått sina hörapparater och är lycklig för vilken otrolig skillnad på hörandet.
Måste iväg till affären innan tiden bara segar sig fram mot att middagen blir ännu senare.
Önskar alla en GLAD PÅSK och länkar till en gullig rumphälsning som jag har haft i en del år nu

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.