Hirschenkeller och mitt livs första bloggträff

Definitivt sist ut är jag att skriva om söndagens bloggöl. Jag har en orsak, datorstrul och jobb under gårdagen. Först ville jag inte alls gå utan det var KA´s påhitt alltihopa och han försökte få med sig Ordbankaren men det gick inte bra :(. Jag tvekade ända tills jag såg att Annica skrivit om att hon skulle dra sig ditåt och då tyckte jag väl okej då då drar vi till kär make.
Det var roligt att vi gjck dit. Vi kom lite sent, sist av alla faktiskt men klockan var iaf före 17:00. Det var roligt fast jag vågade knappt säga ens hej till alla och än mindre bara sätta igång och prata med alla. Fasen vad jag har blivit feg på gamla dar. Det får vi ta och träna bort, mer lugn och ro kanske kan återställa saker och ting.
Vi pratade om allt och ingenting och det var kul. Rosmarie var den som drog i gång denna runda om jag förstått det rätt och vi pratades vid också. KA fick lite onda ögat 🙂 en mikrosekund eller två tills Annika Bryn såg att jag inte hade ett blåöga och då kom vi osökt in på ämnet misshandel och att jag både levt med en och vuxit upp med en.
Samtalen gick i vågor om böcker, författare, katter, bloggtshirten, attityder på webben osv. Rätt roligt faktiskt och tyst var jag ju tyvärr inte, precis som vanligt med andra ord. KA var ju aningen tystare men han och Bitis husse, Björn for runt och fotade en del. Björns resultat var ju avsevärt bättre och oerhört finessiga också. Om jag förstått det rätt är han bloggträffarnas servetmakare hädanefter 🙂
Långfärdarna Angela och Stephanie som åkt från Göteborg för att vara med. Jätte skoj blev det för dom skulle vidare och dit hängde vi med, äntligen och underbart. Skriver om det i nästa inlägg men inte ikväll, det är för sent just nu. Angelas gamla arbetskollega Gustaf kom på sin första bloggträff och han satt nära så vi fick en del ord ihop ;).
Johnny tror jag det var som var med Annica och tog lite luft
Bengt hann jag aldrig prata med tyvärr men vi hälsade åtminstone och nästa gång tänker jag iaf försöka. Får väl göra detsamma med alla som kommer vid nästa tillfälle istället för att gömma mig undan i ett hörn men jag tror inte många missade mitt kackel ändå 🙁
Fler som jag aldrig pratade med men som var där var
Anna Toss & Co, Lotten (så läcker t-shirt, Pappabloggen. Det var kul att ses trots att vi inte ”ordades”.
Jag får komma på besök och säga tack för igår men inte nu för jag måste i säng så godnatt och tack för i lördags.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Skäms gör jag för jag trodde faktiskt att jag svarat på alla kommentarerna men si det hade jag inte. Felåt så mycket.
    Jag håller med dig, roligast var ändå att få ansikten till bloggnamnen. Nästa gång var det visst och det satsar vi på.

  2. Carina: Det var kul att ses och hälsa i alla fall. Nästa gång byter jag plats så att vi hamnar litet närmare. Det är så där att man hinner ju inte prata med alla tyvärr. Det är kul att träffa folk som man har ”språkats” med över blogg.
    Här har man ju droppat in litet då och då även om jag inte alltid har kommenterat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.