Tja, mål är bra att ha..

Att infria dom är aningen svårare men vägen dit är lite krokig men vi är på god väg. Värderingen är klar så nu vet vi vad vi skall slåss vad gäller väderkvarnar och lägenheten och DET är en viktig sak. Kanske är det lånbart men vi är osäkra och mer än ett nej får vi ju inte så vi får tänka på saken, vi får la se men inom 1 vecka måste vi komme till skott för det är det där med att alltid ligga före, och inte bara precis före utan helst några steg före.
Det har blivit rimligt under dagarna och det känns bra. Alla dagar har jag inte kommit hem prick 17 men nära, nog så nära förutom i går när jag fick göra det jag inte gjorde under dagen pga av mig själv. Inte alltid bra att socialisera bort delar av arbetstiden, då gäller det ju att se till att dagen blir rätt ändå oavsett tid på kvällen.
Arbetstrukturen känns som att den kommer att hålla och då är mycket vunnet både inom och utom knopp och kropp. Jag har nu hela ansvaret och det känns bra. Förresten så är det ”bara” 5 månader sedan jag började men det känns bra mycket längre än så och inte för att det är tråkigt utan för att jag faktiskt trivs.
Tidigt sängående sprack tydligen på en gång men i morrn är det faktiskt fredag, hurra!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.