Om förgiftning vet jag inget

men Majas kropp hade mer eller mindre stängt ner och den lugnande sprutan tog evigheter men hon hade det bra i KA´s knä. Tack och lov för KA.

När KA sedan kom hem tog han bort allt av matskålar, kattmat och kattlådan så inget fanns kvar när jag kom hem. KA jobbade sen kväll så jag gruvade mig för att åka hem så det blev lite sent. Så makabert och så förbannat tomt känns det. Ingen som hälsade på mig vid dörren och tyckte att ”ge mig fräsch mat” eller ”öppna balkongdörren” med uppfodrande blick.

Maja var en speciell katt och mer om henne kommer när det lagt sig. Tack för din tid hos oss Maja 15,5 år.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...