Smaka på Stockholm

blir det för KA  och mig i dag, ja även för Kurt och Mannfred som det brukar bli. Det hade varit roligt att åka allihopa men… KA är där nu med boendet men dom är på g och skall åka tillbaka nu så han får besöka Smaka på Stockholm 2 gånger i dag. Vädret är iaf perfekt för att knata runt i Kungsträdgården även om det är en hel del folk ute. Gökarna kommer att trivas med utflykten även om Kurt avskyr att få på sig sin sele. När väl selen är på gillar även Kurtan läget. Det är alldeles för lite av utevaro så här med Gökarna

Med tanke på det jag skrev om gårdagen så är jag samtidigt tacksam för att jag slapp vara med under vandringarna under senkvällen/natten för det var nog svettigt värre för dom Farsor och Morsor som var ute då.

Om en vecka är det dop och det blir lite som det blir och kanske inte som det önskats alla gånger men det skall bli kul att träffa göteborgarna även om lillebror inte kommer upp. Får se hur det blir för mig med det mesta eftersom jag har cystoskopiopet på fredag och sist mådde jag rätt så illa efteråt, typ lagom tills att käre mor och co landar här. Lördag var ju tänkt till assistans med allt möjligt men av det blir det troligtvis intet av som det verkar och söndag ja, då blir det Maria Kyrka och så hemresa för delar av göteborgarna som syster med sambo och ena barnet. Jossan stannar med Mamma.

Inte lätt att vara störd och inte vara normal eller komma ihåg något, särskilt inte som det tar slut på glädjen.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...