Nu är jag nöjd så långt iaf

även om väldigt många saker återstår. Jag vill kunna komma åt dom andra sidorna enkelt och smärtfritt och eftersom jag INTE är en hejare på tabeller så får det väl bli i frames då för det kan jag.
Dagen har till stora
delar gått åt till detta även om det kanske inte verkar så stort så är det mycket som skall stämma med resten. Färgvalet är jag inte helt nöjd med ännu men det får vara så här tills jag kommer på något bättre.
Frukost har Kallemannen
bjudit på och ävenså middagen annars hade väl ingen fått mat idag. Vi åt karré till middag och drack en flaska vin till. Mer beskrivande om vinet finns hos Kallemannen. (En flaska fick vi kasta för den var sur)
Här har det varit
blodbad och även det kan käre KA förtälja om. Det är revipinkeri så det bara stänker om det och då kan det bli lite krig på denna nivå. Henning lär sig för varje gång att KA inte backar undan utan står emot. Henning är full med blod – det är inte hans utan KA´s blod så det är mer synd om Karl-Axel än om Henning. Nu sover båda två och det är skönt (Gökarna alltså).
Vi fick faktiskt sovmorgon idag, till 08:30, inte illa! Skönt att jag hann vakna och begövde gå på toa så jag var uppe när Henke satte igång.
Har lite tvätt att
vika så jag ger mig för nu, cellern är nog lite för trötta också.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.