Något konstigt har hänt men vad vet jag ej!

Dagarna blir fel, dom ligger en dag efter. För tillfället är dagen borttagen tills jag får besked om hur sjutton jag grejar till det. Så var det inte innan den senaste uppgraderingen så säkert är det något fel i den.
Dagen gick bra även om
inte allt blev klart som vi tänkt. Vi kom ju sent pga proverna så kanske var det därför.
På Henning fronten
har det varit lugnt. Han har varit hur trött som helst hela dagen mer eller mindre och var alldeles förtvivlad innan vi for hem. Han skriker i ren och skär trötthet för att vi inte är snabba nog hemåt men… väl hemma är han hur pigg som helst för här har han sitt bo! Han är så söt denna underbara gök så det finns inte. Mannfred är också underbar men dom är så totalt olika. Varje dag så får vi oss många goda stunder av både skratt och bara mys när vi kommunicerar med våra kära.
Jag har ställt till det för mig
riktigt ordentligt nu. KA vill också ha detta som bas på hela hans sida. Det bli spännande när det blirk lart. Han vill behålla dom färger han har nu så vi får väl se om jag lyckas skapa det han vill ha. Det är nämligen helt fenomenalt på många sätt och att skicka upp bilder och skapa tex thumbs går också. Popup rutan om fröet har den skapat helt själv genom att jag bara laddade upp bilden och valde vart den skulla hamna någonstans.
En demo kommer inte att vara synlig förrän den är klar och Kallemannen nöjd.
Till en annan dag, natti!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.