Kaffetörstig så ända in i baljan ;)

är jag. Jag fick nämligen inte dricka kaffe pga blodfettsproverna. Mineraler, bla kalcium, vitaminer med B12 och Folsyra och så vanlig sänka. Kom på en sak i frdags och ännu mer efter gårdagens program av veterinärerna, Papegojssjuka. Den kan nämligen ge samma symptom som dom jag har med små utslag som inte läker.
Får se vad dessa proverna ger för svar till att börja med innan jag börjar jaga papegojssjuka. Vore inte roligt om det var det för då är någon av gökarna sjuka. Papegosjuka behöver inte ge bäraren några som helst symptom och så länge det är symptomfritt går det att rädda om så vore.
Nu har jag fått kaffe
så nu blir det att göra nytta för inga pengar 😉 Skämt åsido. Vi skall montera klart alla affischerna och sedan resten av plasten. Vi fick också veta att vi blir undulatvakter fom onsdag. Det är två undulater i en fin bur och dom är till salu pga tidsbrist. Är du intresserad så hör av dig, vår kund blir väldigt glad om någon med mer tid tar sig an dom båda. Det är ett par och dom förtjänar mer kvalitets tid.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.