Arbetsdagen var kort igår

fast det är inte riktigt sant för den fortsatte här hemma. Strömmen skulle brytas vid 13 tiden för att reparera strömförsörjningen i hela området. Strömmen skulle vara avstängd åtminstone 1 dryg timme och då tyckte jag att jag skulle fortsätta med omformateringen här hemma istället. Där jag också hade möjligheten att kolla mina backuper på cd så att det skulle fungera.
Saken är den också att herrarna chefer envisas med att portarna skall stå öppna trots att det inte finns något som kan kallas för värme. Det finns ett litet element och en fläkt på 250 kvm. Iom att strömmen ströps så skulle det bli ännu kallare och min redan blåa hand skulle bli blåare och inget skulle jag kunna göra mer än titta på och vänta.
Uppdateringarna av all programvara gick iaf betydligt snabbare härifrån än från jobbet. Bredband är bra och slår ADSL med hästlängder när stora mängder data skall hämtas.
Väl hemma vill fröken med sambo
ha besök och gärna att vi skulle äta där också. En annorlunda kombination som var väldigt god. Stekta kycklingfileér, ungstekt potatis och grönpepparsås. Det var smaskens. Hade lite prat om livet igen och det är givande. Tänk om vi har gjort en skillnad i det långa loppet, en skön känsla iaf.
Åter till TT
så är det som det är där och kanske har verkligheten kommit ikapp för vi skall prata idag tydligen om hur, kanske osv. Det kan ju sluta med att jag bllr arbetslös för pengabrist är ett stort sår just nu. Att slå sig in på en ny marknad är segt och tar tid, när det väl vänder så brukar det gå lite fort. Inget jag egentligen blir ledsen för heller. KA och jag kommer att klara oss på något sätt ändå.
Nu måste jag nog
det där vanliga fast jag har absolut ingen som helst lust. Vänstra armbågen värker, jag är trött, KA snusar (har knappt sovit inatt) och denna väntan kräks jag på. Annars är det väl rätt okej med det mesta.
Jo, det är 8 grader i dag och rätt så mörkt ute.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.