(del 2) Bra kvinnor reder sig själv

är något som är bra sant. Jag har flera gånger fått det bevisat för mig. Idag blev det ytterligare en grej som liksom blev ännu en punkt på den listan. Vårat avgasrör gick av (inte ens ett år gammalt men verkstaden skall åtgärda det gratis, ingår i garantin). Jag måste berömma mig till vilket bra kap jag gjort när jag valde KA för det gick rätt så geschwint att fixa till ett provisorium så att avgasröret som var kvar inte skrapade hela motorvägen in till stan med risk för bilbrand istället pga av gnistbildning. Det är väl ett bevis för att kvinnor reder sig själva på ett bra sätt. 😀 Nu ni radikala feminister, slå mig inte 😉 men jag gillar min man och hans händighet så slipper jag fixa om jag inte måste.
Dagen gick bra
förutom missödet på morgonen precis när vi kommit ut på motorvägen. Det gjorde iof att vi kom aningen sent men vi fixade det ändå på något vis. KA är en klippa! Vi lyckades få ihop drygt 500 affischer och nu återstår bara drygt 300 plus ca 5 timmars packning till mottagarna men det får kunden göra själv för vi hinner inte det.
Lyckas vi med detta så kanske vi kan vara med och dricka glögg på lördag eller i sämsta fall vara något så när på söndag när vi skall åka. Tanken att hinna med eventuell fönstershopping inne i stan kan vi glömma för det går inte. Lunch har vi ätit både i går och idag. I går traskade vi iväg ända till Odenplan och hittade en kinarestaurang som var okej. Lite långt att gå för att äta bara men det blev mycket frisk luft och lite fönstershopping på vägen.
Dagens lunch tog vi i närheten men det var dyrt där och läsk kostar extra numera. Kanske är jag för mycket bonnläpp men här ingår faktiskt dricka till maten.
Vi hann hem innan 24
och nu är det en säng som gäller men först tandborstning.
See ya!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.