Sockervadd på burk!

Går det att äta? Ja det går det även om jag skrattade högt i butiken i går. Sockervadd är för mig tivoli, barnens dag, marknader, inte en vanlig Vivo butik. 14:90 kostade nämnda burk och det var mindre vadd än på en vanlig sockervaddspinne men gott. Prova om du törs, du blir inte besviken om du gillar sockervadd i normala fall. Burken har vi tagit till sophink till bilen, det passar den perfekt till.

Regnet det bara öser ner
är fel rubrik eftersom det är snön som gör det. Det är vitt, vitt och vitt så långt ögat når. Fick göra en akututtryckning till en hårt arbetande fröken som skulle jobba men hade tänkt fel på datum. Det var mer eller mindre puckelpist hela vägen till Bro och halt och möte med lastbilar. Det gick bra iaf och det är huvudsaken.

Nu till kär make
som nu inte bara har dom 4 framtänderna i bryggan som lossnat utan två till mindre bryggor so släppt. Vad göra, jo klistra med klistret som släpper hela tiden. Han låter rolig och ser också ganska rolig ut när han läspar och trular med munnen. Alltid roar det någon och i detta fallet mig.

Vi läses, på återseende!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.