Ingen lust, trött och lat

men lite lust så att jag får ihop ett ord eller flera. Kanske är jag drabbad av nätleda men samtidigt så klickar jag sida upp och sida ner och söker efter uppdateringar.
Vad gäller intressanta
texter och annat så känner jag mig mer än manad att länka till Åsa´s text om barn och inte barn. Jag förundras ofta över vår inskränkta bild av livet och lycka. Barn är en stor del i sådana saker, både egna barn och inga barn. Jag själv tillhörde dom inskränktas skara men jag får skylla på att jag var ung och inte visste lika mycket om livet som jag ansåg mig kunna. Jag tror att det finns oerhört många, särskilt kvinnor men säkerligen också män i just den sitsen och att det ständigt ifrågasätts. På samma sätt nej tack till alkohol, tårtor, kakor och annat. Varför kan vi inte bara respektera att vi väljer var och en själva hur vi vill ha det. Jag pratar då inte om ofrivillig barnlöshet utan frivillig sådan.
Min dotter
är nog bra uppgiven (skämtsamt alltså, bäst att skriva) vad gäller mig och stil. Hon vill anmäla mig till programmet där man blir omstajlad och får kläder och, nackdelen, syns i tv´n. Jag sa nej tack för i tv vill jag inte ens råka hamna även om sannolikheten är i princip obefintlig. Inte lätt för fröken men hon frågade iaf först vilket jag uppskattar och hon nändes knappt fråga för hon tänkte att jag kanske skulle bli sårad även om hon visste att jag inte skulle bli. Tessan har aldrig tyckt att jag egentligen varit nog modern även om jag är bra som mamma men det är ju inte samma sak. Stackars barn 🙂
Begravningen
blev otroligt fin. Vilken präst skriver jag som inte är ett dugg troende. Wivians (KA´s kusin) barnbarn var med, ca 3 år, och prästen vände sig enbart till henne i början med en lugn och fin berättelse om att säga hejdå till någon man tycker om. Efteråt gjorde vi något på mitt förslag som jag aldrig gjort i hela mitt liv. Vi tog en sväng till puben, Tennsopet (Cornelis gamla hak då när det begav sig) och tog varsin dryck (jag tog en Geting) och pratade en stund. Det var en skön avslutning på eftermiddagen.
Helgen för övrigt
har bara försvunnit och hör och häpna, frukost och middag båda dagarna. Kors i taket kändes det som. Tanken var också att gå ut med KA´s ena brukare men det sprack för han hade besök av sina föräldrar.
Just nu sitter KA
och kikar på nerladdade filmer. Helgen har gått i Disneytema kan man väl kalla det för. I ena filmen (svensk komedi) kostade bensin 2:09 kronor så gissa om den är gammal (Hade iaf tur med vädret) En av dessa är en kultfilm från 1940 talet, Fantasia i original. Min käre Kallemannen har även blivit sjuk men jobbade idag. Ont i halsen, feber och mör i kroppen. Till jobbet tänker han även gå i morgon så vi får se hur han mår då. På onsdag är Ka med arbetskamrater bjudna till Hamburgerbörs för show och mat så jag hoppas att han frisknar på sig fort.
Jag kikade in min kartbild (jag vet, jag är sent ute) och den stämmer inte riktigt tycker jag iaf. Länderna i Afrika är Liberia och Ghana, Schweiz, Norge och så Svedala men det är alles. Lite blev det neråt Spanien för semestrat har jag iaf gjort där.

Skapa din egen karta med länder du varit i
or Vill du, kan du skriva om det också.
Godnatt alla människor, normala, galna, störda och ostörda och egentligen är vi väl alla kanske lite av varje för annars skulle världen inte vara så dynamisk kanske.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Länder jag varit i

    Såg på Carina’s tankar att hon hittat en sajt som kan generera en världskarta som visar vilka länder man besökt. Lite kul så jag kollade hur den såg ut för mig. Kan konstatera att jag mest varit i Europa och…