Less på flathet

är jag, både här och där. Jag tycker det är flathet när det inte ges gensvar. Det handlar om livet i allmänhet och nätet är en tydlig symbolik för hur det är i livet det är bara att här syns det på ett annat sätt, det är mer offentligt vad gäller det vi ger uttryck i skrivna ord och eller symboler. Det är nyttigt och jag tar till mig lärdomar jämt och ständigt även om jag kanske ibland inte har lusten därtill 😉
KA är sämre
än han var igår men bättre än han var i förrgår. Handlade diverse hostdämpande preparat så får vi hoppas att hans natt blir bättre för sömnen är så viktigt när man är febrig. Influensan går ff även om jag trodde vi klarat oss.
Jag har hittat ett script som gör att min spellista kan uppdateras på min sida. Jag använder WinAMP och där finns en plugin som ordnar det. Jag är för trött för att orka fibbla med det i kväll men den finns ju kvar även i helgen.
Godnatt och sov helst gott!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.