Helgen tog slut,

och alldeles för fort också. Datorstul har det varit och det i sig är inget ovanligt även om det inte blir ett dugg roligare för det. Vi har varit ute några vändor, frisk luft behöver alla. Hemmet har inte blivit attackerat men med tanke på att KA är sjuk ff så är det ett väldigt bra skäl.
Vi var iväg och var bl.a i Barkarby Outlet och tog en fika på Waynes. Testade en wrap med hoummus och det var gott. Var så sugen på att smaka det jag ätit ofta i min uppväxt och smaken var där även om det var liksom i ”fel” sammanhang. Vi åt ofta hoummus i Ghana, kanske också i Liberia men det är inget jag minns isf.
Några kort rader om inget egentligen men ville skriva något så Åsa får som hon vill. Tur att någon vill läsa ;). Dåliga skämt så här på morgonen kanske.
Have a nice day folks!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.