10 x vinsten i Triss

är roligt om det inte vore att vinsten var lika med noll kronor. Tänk bara en lite större summa gånger 10. Tanken är spännande men det lär nog stanna som en tanke, tror jag iaf och drömma är helt gratis vad jag vet iaf.
Gårdagskvällens fikastund
saknade någon, en liten Sofia med päron. Feber igen har hon den energiske och nyblivna 1 åringen. Det var mysigt och det blev också viktigt prat. Fröken kom ner hon också och vad som händer och fötter där vet ju ingen än. Herr ”fölseda” fick en bunt tulpaner och godis som han envetet försökte hålla ifrån händerna på sonen som är en lika god godisråtta som far sin.
Mitt jobb
är roligt och också aningen utmanande. Snart har jag fått klart hela bokföringsåret retroaktivt. Måste ha något at jämföra med när nya året börjar om en månad. Vi kör med brutet räkenskapsår, dvs maj tom april. Jag har även kommit helt ikapp med lönerna som jag nu kör paralelt och dom är rätt, tänk vad roligt när allt stämmer och också blir rätt. Snart redo att ta över från den externa varianten som görs bokföringsåret ut.
Jag har även köpt in ett anläggningsregisterprogram som håller bra koll på alla inventarier, maskiner och annat och också ger rätt avskrivning per månad för att kunna jämföra mot budget. Det är lite mer krävande än jag gjort innan för visst är det på en annan nivå men grunderna är exakt desamma.
Hasta la vista, biss (tyska dubbels har jag inte hittat på tangentbordet ännu) später.
(Skickade visst inte upp det jag skrev igår och det jag skrivit idag ”föflann”, återkommer senare)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.