Ost & kex är gott

och det var planerna i går kväll men vi var båda så trötta så va lade oss i stället. Inte kul när man inte ens orkar mysa en fredagskväll, sa jag pensionär eller? Som den pensis jag är vaknade jag tidigt i dag istället och KA han snusade gott. Satt med en bok och läste med kaffe, cigg och köksradion på. Ganska skönt det också faktiskt. Jag undrade lite försiktigt vid vilken tid jag som äldre och pensionerad kommer att vakna, kommer det att bli som en del skräckhistorier 5 på morgnarna, nej fy någon måtta får det väl vara. Ja, jag vet mycket tjat om att åldras men thats me när jag är på det humöret.
Denna länk är bara ett måste, särskilt du som har det lite trist kanske eller vill ha något att skratta åt. Ha volymen på och följ instruktionerna 😉 Skuttande ”korrar” är ursöta och knäna böj gör ju inte det hela sämre. Visserligen kanske inte orken håller i sig att lyssna länge men ändå.
KA jobbar
och här sitter jag och gör inte så mycket mer än vanligt, inget alltså. Nej, det är inte riktigt sant. Tvätt, plock, fix och annat som behövs. Lagom tills KA skall äntra här hemma skall osten och kexen fram – igen och oavsett hur trötta vi än är skall det ätas.
En annan
viktig sak förutom beslutet om osten är att här skall sparas innan vi inte har den möjligheten. Vi måste spara till sommaren om KA inte skall måsta jobba hela sommaren. Jag får förskottssemester så där klarar vi oss till räkningar men vi vill äta också, helst och sedan vill vi ta en sväng neråt landet och våldgästa lite här och där.
Vi hoppas på möjligheten att kunna ta två veckor tillsammans annars får jag sitta här och mögla alldeles solo hela sommaren och det vill jag inte. Mögla är väl fel ord för om vi bor här har jag massor jag kan fixa till, både utvändigt och invändigt och alla fotona som inte är i album tar bara det hela sommaren.
Jobbet har mer eller mindre stängt hela juli även om jag har en del att pyssla med då men det tar inte så stor tid heller. Jag hoppas ju på mycket sol och värme.
Vadå sommarplaner nu?! Jo, vi ser framåt och det är just nu ett av dom viktigaste verktygen vi, framåt.
Tvätt var det visst!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.