Ryggbråck

finns inte vad jag vet iaf och skämtat om det har jag gjort mellan varven men nog sjutton känns det som att jag har något som låter så. Jag vaknade flera gånger under natten över smärtan och visste inte hur jag skulle lägga mig med huvudet för att kunna somna om men jag lyckades varje gång. Konstigt är det att man kan somna utan tillstymmelse till ont någonstans och vakna till något helt annat.
Dagen blir väl vad den blir men jag undrar hur. Det sitter på vänster sida från axeln och ner och strålar upp mot huvudet. Musklerna måste det vara men hur och varför begriper jag inte eller så kan jag ana. Min gamla utslitna högerarm har gjort sig påmind igen och skyddet sitter ordentligt på plats tillsammans med Arthrotectabletterna. Jag kanske kan skylla hela eländet på mig själv genom att jag bar en liten påse (4 små plastflaskor med mineralvatten och tre små kakpaket = inte tungt) med vänsterarmen eftersom den högra inte får belastas alls.
Fan säger jag bara men jag vet fast så här har jag aldrig haft det och kanske kan det skyllas på tur för inte är det skicklighet.
Slutgnällt här iaf, dags att bli klar. en liten rolig sak är det ser ut som att solen kan kika fram under dagen men jag är inte säker.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.