En mysig dag

bara försvann i ett nafs i går. Först grattade vi Joakim (GRATTIS på födelsedagen Jocke) med en blomst och vi fick, som vanligt, äta smarriga bakverk (Jocke är en fena på både mat och bakverk). Jättemysigt var det och lillfröken Sofia har verkligen blivit en tultande fröken och till mig kom hon med armarna uppåtstreck och oftast med stort leende och tänder som självlysande saker. Tiden sprang iväg och det var väldigt mysigt
Efter besöket
hos Anneli, Joakim och Sofia åkte vi till en tvättäkta sjöman som nog varit med om det mesta av både äldre och lite modernare sjöfart. Lars Colliander f.d. Harbour Master i Liberia. Vi hade inte setts tidigare utan bara mailat med varandra.
Jag säger bara… tiden rusade ännu fortare och klockan blev faktiskt 23 innan vi landade hemma med en trött Mannfred och glada och nöjda päron. Vi pratade ”minnen” (även om jag inte minns mycket från då eftersom jag bara var 6,5 år när båten Aureol tog oss till Ghana från Liberia)
Vi skall snart åka
mot stan, till Sjöhistoriska Muséet för papegojträff klockan 12 och det håler på tills 15. Vädret är prefekt för en sådan träff. Andra utan goja kan säkert komma också, om inte annat för att få se på gojorna.
Innan vi drar iväg skall KA gå och göra sin röst hörd, jag ”slipper” så osvensk jag är 😉 sedan handlar vi lite ätbart på vägen. Det blir filt, matkorg och tillbehör som gäller. Mannfreds sittpinne skall med också. Det blir en bra dag.
Till senare!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.