(3) Så mycket mer bidde det inte

för hjärnan tycker att jag skall gå och lägga mig stället. Det tar på att pendla och sedan att komma hem när det är mörkt och klockan är efter 19. Jag har redan lyckats få ihop 10 timmar mer än det jag skall arbeta och det på bara 5 arbetade dagar så vi får la se. Visst, det är bara 2 dagar i veckan men det är långa dagar känns det som.
Jonas på Lemonad har verkligen gjort en tjänst för oss som pingar eller vill se vilka som nyligen pingat (uppdaterat) dessutom är sidan rolig när man kan se ungefär var i Sverige folk bor (förutsatt att dom varit ärliga såklart) Var är du? är sidan för den som nu missat den. Man behöver inte ha ett blogverktyg med automatping utan kan faktiskt pinga manuellt när man uppdaterat sin egenhändigt knackade dagbok/reload/blog eller vad man nu väljer att kalla den.
Till det tar jag en sida med ypperliga phpscript och tips ! Där finns script för dom som inte har tillgång till cron men som med scriptet kan utföra cronjobb. Sedan ett för oss som bor på Surftown och vill underlätta backuper av databasen MySql istället för som nu, via PhpMyAdmin, nästan tabell för tabell.
Godnatt

Bookmark the permalink.

Comments are closed.