Blir en spännande kväll #blogg100

Vi bor i en bostadsrättsförening som heter Tibble och förra året (2013) avsatte vi hela styrelsen och dom beviljades heller inte ansvarsfrihet. Efter förra årsmötet skrev jag ett inlägg om det hela, det var riktigt häftigt att få vara med om det som blev faktiskt.

Vissa av den avsatta styrelsens ledamöter hade suttit i upp till 30 år och styrt vår brf med diktatorstil och bemött dom boende riktigt riktigt illa. Man fick sällan hjälp när det behövdes och inget engagemang utan dom flesta fick ta tag i sina problem trots att fel och stora problem skapats av entreprenörer anlitade av styrelsen.

Jag skrev ju tidigare om reliningen som gjordes, vilka konsekvenser det fick för oss och många andra, av Proline och deras underentreprenör för snickeriarbetena Kålstalund som sedan blev Repart. Det var en sjudäkla resa och med den som bas som lyckades en grupp av oss boende avsätta den diktatorliknande styrelsen som suttit alldeles för många år på övertid.

Nu har det gått ett år sedan vi lyckades med avsättandet och nu får vi se hur vi boende vill ha det på årsmötet och i framtiden.

Vi vet att det finns en oerhörd bitterhet från flera av den avsatta styrelsen och med tanke på mycket som skett under dom tidigare åren så förvånar det mig inte om dom tänker försöka sig på något.

Den utvalda bilden visar vår s.k toalett vi hade i 12 veckor 🙁 under tiden Proline och deras klåpare till underleverantör skulle återställa den skada dom gjorde med att placera luckan i våtzon 1.

Jag lägger inte ut detta förrän efter årsmötet och beroende på hur sent det blir så blir det kanske i morgon.

#blogg100 inlägg 55 av 100

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Pingback: Årsmötet i brf Tibble blev bättre än bra #blogg100 | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.