(2) Miss Lussekatt 2004,

kan det vara något för alla pälsbollar och dessa ägda? Vi har en underbar bild på Eddie med glitter i håret och det suraste kattansiktet jag skådat. Jag vet inte om man måste vara levande för att delta för Edgar är inte det men bilden är fin ändå. Tänk vad människor gör mot dom ovilliga familjemedlemmarna. För den som vill delta finns länken ->, Expressens Lussekatt 2004
Planen höll nästan hela vägen men vi reviderade den en aning. Min optimistiska bakidé togs helt bort och till det kom matlagning istället som även gick snabbare. Vi blev klara förutom dom däringa adventsstakarna som står längst in och bakom cyklar och massor av bråte och dom får alltså vänta tills i morgon. Glögg blev det ingen utan den väntar vi med tills annat tillfälle. Glöggen försvinner ju inte heller utan den stannar nog kvar i sin flaska.
Jag såg att jag ligger efter med svar i gästboken och i kommentarerna och jag får ta mig i kragen i morgon och se om jag hinner med det.
Trevlig avslutning på helgen och god kommande vecka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.