I do, I do, yes I do…

Musik och åter musik är ett måste för mig och dammtrasan men nu är det kväller för tjötta är vi just nu, även Mannefredde som verkligen fått anstränga sina visselansträgningar för att överrösta båda dammsugare, musiken och inte minst mitt hemska sjungande. Dammråttorna har fått ge med sig en hel del men det är långt ifrån vad som kan kallas för ett färdigt resultat inte, vi satsar på morgondagen för sedan är det liksom mer ”normala” vardags rutiner för mig hade jag åtminstone bestämt mig för. Damma, flytta, damma, flytta, byta plats, gnugga lite bajs och gnugga ännu mer. Jag fattar inte hur Mannfred lyckas på alla omöjliga ställen men han flyger ju fritt så allt kan man inte hinna med att se heller även om det för en utomstående säkert verkar som rena rama grishuset.
KA är som KA är
och han blir varken sämre eller bättre, tack och lov för det tycker jag nästan jämt :). Han har hittat en bandspelare i soprummet på jobbet som han tog hem. Våran stereobandare gick i graven för länge sedan och någon ny är inte aktuell på länge än. När det regnar manna kanske. En sak bara och det är så enkelt tydligen att koppla in den i datorn ( tack och lov för datorer ibland) och spela in till CD. Alla mina gamla band som jag vårdar ömt, gjorde förr åtminstone. Ett av banden (har bara provat med ett band) har en låt på som jag länge undrat vem som gjort den. Förr när jag var raggarchaffis i Kiruna spelades denna men ingen kunde säga vem som sjöng eller vad gruppen heter. KA spelade in en snutt åt mig från mitt gamla rassliga och svajiga band så att jag kan skicka upp den och be någon musikintresserad/kunnig om hjälp. Här (293 KB) kan du lyssna på filen och kvalitéen är svajig från ett gammalt band men dansa gjorde jag ändå.
Jag skall ta en kaffe och återkommer om en stund, har några mail att skriva som har legat för länge för min egen smak men jag har inte haft riktig mailro. Kika gärna in på KAs sida som han har gjort om lite och skapat en provisorisk banner som är rätt okej. Han ”snodde” en bild från Sessy Messy för den var så talande. En bild på Henke kommer men en dam är inte illa som provisorium.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Tusen tack Sanna och visst är det rätt låt men inte Marvelows versionen. J Geils har jag inte fått lysstna på ännu trots ihärdiga sökningar men jag ger inte upp så lätt.
    Jag sökte för några år sedan på nätet men då fanns ingenting med delar av låten och jag tänkte inte ens på att försöka det igen trots att jag borde för nätet och jag är ganska kompis.
    Tack för att du tog dig tid. Skulle du råka hitta en spelbar låt också så vore det inte fel. Om inte annat får vi söka på DC++ men akta sig för Antipiratbyrån 🙂

  2. Det funkar oftast att googla på en strof ur texten. Jag hittade din låt och den heter ”I do”, och har spelats in av J Geils Band samt av The Marvelows. Vet inte om det var någon av dem på din inspelning, eller om det finns ytterligare artister.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.