Första kursdagen gick bra!

Roligt vad det också och det kommer att bli oavsett vad det blir utav det hela. Optimalt så är ett nytt jobb målet men jag nöjer mig faktiskt med delmål som jag skrivit tidigare. Jag menar inte att jag sätter ribban lågt men jag tror mer på att få igång mig först vilket är mitt mål och resten blir liksom bara bonus för ditt är ju min egentliga strävan.

Klasskompisar, fikaraster och lunchrast samt dynamik och inte minst en dynamisk kursledare som faktiskt har egen erfarenhet även på arbetslöshetsfronten och gärna delar med sig.

Radioprogrammet Karlavagnen
som gick tidigare där det diskuterades om kvinnomisshandel har jag äntligen fått skivan på, visserligen bara delen med mig och jag tyckte faktiskt att jag lät ganska klok trots allt. För den som vill lyssna på den snutten kommer nedladdningslänken Här i CDA format, 44 byte det fungerar INTE måste göra om den men till vad vet jag inte.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Hej Jerry och Annica!
    Bra att ni sade till. Jag (KA) gjorde om filen till mp3 så nu är den nedladdningsbar men ingen verkar ha lyssnat eller så har ingen någon kommentar men så är det ju här i livet i bland. Den finns att ladda ner här under det klickbara ordet varsågod.

  2. Jag ser inte ens en länk?
    Annica

  3. Skönt att höra att det gått bra för dig!
    När jag klickar på ljudfilen så händer det ingenting. Real Player startar men det kommer ingenting, allt är grått. Kanske är jag den enda som råkar ut för detta, men jag vill ändå berätta det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.